У недељу, 27. августа, удружења грађана „Креатива плус” и Еко патрола Сремчица”, уз подршку Градске општине Чукарица, организују трећи по реду “Бара фест“ на простору око Ракине баре у Сремчици.

Бара фест је манифестација која окупља људе са добрим вибрацијама и добром вољом и начин је да се представи Ракина бара и промовише идеја волонтеризма и тимског рада у заједничком циљу да очувања природног окружења које имамо.

На Бара фесту ће од 13.00 до 17.00 часова бити организовано дружење са креативцима. Биће ту изложбе радова рукотвораца, презентације спортских клубова, радионице за децу и родитеље, представљање програма Националне службе за запошљавање, гостовање мале позоришне трупе Дома за децу и младе Сремчица, много нових познанстава и контаката.

Од 17.00 часова почиње музички програм који отварају млађи чланови оркестра гитара “Рок циркус”, хор и оркестар. Након њих ће наступити “Фајронт бенд”, “Псеудо стерео и екипа”, “No Tie Daddies“ и светска звезда Hornsman Coyote. Програм затвара ди-џеј Тример.

 

ПРОГРАМ:

13.00 Радионице (Креатива плус, ЗЕЦ, Чувари заната), програми НСЗ, изложбе, презентације

16.00 Представа Установе за децу и младе Сремчица

17.00 Хор и оркестар Рок Циркус

18.00 Фајронт Бенд

19.10 Псеудо Стерео и екипа

20.20 No Tie Daddies

21.40 Hornsman Coyote

23.15 Ди-џеј Тример