Улица породице Илић и Улица Ранка Маринковића су још две у низу које су ове године реконструисане средствима из капиталног буџета општине. После готово четири деценије, ове улице су добиле нови коловоз, а грађани квалитетније услове живота, јер им је сада прилаз до кућа много безбеднији и лакши. То су истакли и у разговору са помоћником председника ГО Чукарица Николом Аритоновићем и чланом Већа Чедомиром Совтићем, који су обишли управо завршене радове на санацији ових улица.

Без обзира на нешто лошије временске услове, радимо пуном паром како бисмо привели крају све што смо планирали, тако да смо и ову улицу урадили у предвиђеном року“, истакао је Никола Аритоновић подсећајући да поред радова које општина спроводи у сарадњи са Градом, у комуникацији и на захтев грађана, уређују се улице за чију реконструкцију су средства издвојена из капиталног буџета општине.

Трудимо се да испуњавамо захтеве наших суграђана и да им обезбедимо квалитетне услове живота и комуналну инфраструктуру у свим насељима“, истакао је помоћник председника.

Члан већа Чедомир Совтић је рекао да су санацијом обухваћене две суседне улице Породице Илић и Ранка Маринковића у дужини од укупно 400 метара, док је вредност изведених радова 4, 2 милиона динара. Он је подсетио да је поред санације ових и других улица општина изградила и неколико потпуно нових саобраћајница, које су биле неопходне како би становници имали едекватне прилазе до кућа.