На 11. седници Скупштине Градске општине Чукарица, одборници су усвојили предлог одлуке о измени Статута општине, који је усвојен 2019. године. Наиме, на основу Закључка о приступању промени Статута Скупштине ГО Чукарица, који је усвојен на прошлој седници, Скупштина је одредила да нацрт одлуке о измени највишег акта Скупштине донесе Комисија за прописе, као и да достави Већу, које ће утврдити потом предлог одлуке и поднети Скупштини на усвајање, како предвиђа процедура.Имајући у виду да је нацрт у предвиђеном року израђен,а на прошлој седници и предлог одлуке, одборници су на 11. седниици усвојили предлог одллуке о измени Статута општине.

На Дневном реду био је и предлог измене буџета Градске општине Чукарица.

Одборници су донели одлуку о разрешењу чланова Изборне комисије и именовању новог сталног састава Изборне комисије ГО Чукарица коју чине:

- др Игор Митровић, председник, на предлог одборничке групе АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – ЗА НАШУ ДЕЦУ., Павле Срдић, члан, на предлог одборничке групе ИВИЦА ДАЧИЋ – ''Социјалистичка партија Србије (СПС), Јединствена Србија (ЈС) Драган Марковић Палма'', Милутин Шошкић заменик члана, на предлог одборничке групе ИВИЦА ДАЧИЋ – ''Социјалистичка партија Србије (СПС), Јединствена Србија (ЈС) Драган Марковић Палма''.

Одборници су констатовали престанак мандата вд директора Јавног предузећа „Пословни центар“ и на исто место, у наредних годину дана, именовала досадашњег вршиоца дужнсти дипломираног политиколога Мирјану Андрић, као и престанак мандата вд директора Спортске организације и на то место именовала на рок од годину дана мастер инжењер менаџмента Зорана Маловића, који је и претходно обављао ову функцију.