Инспирисани различитим деловима Београда, готово да не прође ни један дан а да не направимо по неколико фотографија овог милионског града који, као нека стара дама, раширених руку дочекује посетиоце из различитих крајева света.

Поводом Дана Београда, Културни центар „Чукарица“ расписује фото конкурс „Нико као мој Београд“, који има за циљ да промовише културно и туристичко благо Београда.

Теме фотографија могу да буду пејзажи, људи, улице, културни и спортске манифестације, културно-историјски споменици и све оно што представља Београд у најлепшем светлу.

Пристигле фотографије публика ће моћи да види на сајту, фејсбук и инстаграм страници Културног центра „Чукарица“, или на изложби која ће бити организована када то епидемиолошке мере дозволе.

КЦ “Чукарица“ задржава право располагања и коришћења фотографија у промотивне сврхе.

Право учешћа на конкурсу за избор најлепше фотографије, који траје од 15. марта до 15. априла, имају сва лица која су старија од 15 година. Фотографије и контакт податке (име и презиме, адреса, број телефона), треба доставити електронским путем на адресу: marina.petrovic@kccukarica.rs.

Фотографије које пристигну после рока неће бити разматране. За додатне информације заинтересовани се могу обратити лично или на број телефона: 011 2545 951.

За ауторе најбољих фотографија биће обезбеђене симболичне награде у виду књига и ваучера за позоришне представе.