У среду, 15. маја са почетком у 19,30 часова, на сцени Културног центра „Чукарица“ биће изведена представа „Рибарске свађе“, по тексту Карла Голдонија.

Режију потписују Милош Ђорђевић и Тадија Милетић.Играју: Илија Благојевић, Сара Бојић, Милан Кузмановић, Милена Голиасцх, Теодора Бићанин / Марија Марковић, Бојана Штрбац, Нина Зечевић, Теодора Гачић / Маја Радуловић, Жељко Крстић, Урош Кончар, Алекса Јовановић

Рибарске свађе” Карла Голдонија се дешавају у једном приморском „малом мисту”, где се сусрећемо са две породице које проводе своје дане у разговору, надметању, надмудривању и тучи. У бурној какофонији емоција, различитих односа и хтења две породице улазе у бурну расправу, која је овог пута толико велика да се у њу укључује и заменик канцељера од криминала, који долази са намером да ове бурне и гласне људе помири и повеже. Користећи адаптацију текста легендарне представе Народног позоришта у Београду у драматизацији Молине Удовички Фотез, млади глумци уводе допуну, при чему улоге Луцијете и Уршуле деле на половини по две глумице, док је улога Бепа претворена у хозен ролу, задржавајући притом богатство далматинског говора као главне окоснице неразумевања карактера и шаренила њиховог уметничког израза.

Цена карте: 900,00 динара.