Компанија „Нестле Србија“ већ трећу годину заредом организује акцију садње са жељом да допринесе очувању природе и одрживом развоју заједнице, а овогодишња акција почела је на Чукарици. У знак посвећености очувања зелених површина у срцу Београда, данас је посађено десет младица горског јавора у Кошутњаку заједно са партнерима из ЈП „Србијашуме“, а акцији садње се прикључила и Градска општина Чукарица.

Подржавајући еколошки значајну иницијативу са циљем постављања темеља за здравију и одрживију будућност наше заједнице, председник Градске општине Чукарица Срђан Коларић је учествовао у садњи младица горског јавора. Он је заједно са генералном директорком компаније „Нестле Србија“ Марјаном Давидовић, менаџером бренда „Нескафе“ Маријом Грујичић, директором одрживог пословања компаније „Делез Србија“ Немањом Ненићем, начелницом Одељења за локално економски развој ГО Сурчин Александром Јелесијевић Глигорић и дипл. инж. шумарства из ЈП „Србијашуме“ Адибом Џудовић оплеменио Кошутњак новим садницама.

Присутнима се обратила генерална директорка компаније „Нестле Србија“ Марјана Давидовић, која се захвалила партнерима, изразивши задовољство што су ГО Чукарица и ГО Сурчин подржале акцију озелењавања, коју ова компанија спроводи са жељом да обезбеди бољи квалитет живота у локалној заједници. Она је том прилико најавилада ће након садње у Кошутњаку уследити најамбициознија акција озелењавања до сада, у којој ће бити посађено 7.368 садница у шумском комплексу Црни луг у Сурчину.