Хит представом за децу „Патролне шапе“, у суботу, 18. новембра у 17 часова, у извиђењу Машиног позоришта из Београда у Културном центру „Чукарица“ почиње 13. Европска Ноћ позоришта. Малишани ће уживати у интерактивној и едукативној представи, пуној неочекиваних заплета, која говори о сналажљивости, пријатељству, искрености и вечитој борби добра и зла.

Након представе за малишане, на репертоару су још две сјајне представе за одрасле. У 19 часова, на репертоару је гостујућа представа, монодрама позоришта из Тетова „Иконија, пардон мадмазел Ика“, у којој глумица Наташа Петровски у улози Иконије говори о свом бурном животу, од Тетова до Брисела. Представу је, по тексту Јована Дамјановског, режирао Игор Бачовски.

И на крају, у 20,30 часова на програму је урнебесна комедија „Моја жена се зове Златко“ која говори о љубавном троуглу из кога актери покушавају да се извуку без озбиљних последица. Играју: Саша Пантић, Ђорђе Јовичић, Андрија Ковач, Маша Пантић и Јана Саламадић. Представу је режирао Саша Пантић.