Радови на уређењу Улице Вука Караџића у Остружници приводе се крају. Санацију ове веома значајне саобраћајнице за становнике Остружнице иницирали су житељи овог насеља, а њихову иницијативу подржала је Градска општина Чукарица.

Завршне радове обишао је члан Општинског већа Чедомир Совтић, који је искористио прилику да поразговара са житељима овог дела Остружнице. Грађани су изразили велико задовољство што је Општина имала слуха за њихове потребе и решила њихов дугогодишњи проблем.

Уређење Улице Вука Караџића смо ставили на листу приоритета, с обзиром на то да се овде налази Основна школа „Карађорђе“, те нам је безбедност наших малишана на првом месту. Поред санације коловоза у дужини од око 700 метара, иницирали смо и проширење коловоза, у делу где је то било могуће. Ово је веома значајно, јер због уског коловоза није било могуће мимоилажење аутобуса“, истакао је члан Општинског већа Чедомир Совтић додајући да је вредност радова 13,5 милиона динара, инвеститор је ЈП “Путеви Београда”, а извођач ЈКП „Београд пут“.

Чедмор Совтић је најавио да ускоро почињу радови на уређењу Улице Стевана Филиповића, где ће се радити санација коловоза на потезу од раскрсницом са Улицом Лоле Рибара до пружног прелаза у дужини од око 800 метара. Путарске машине улазе и у Улицу Светолика Лазаревића Лазе, која ће бити санирана на потезу од Љешке улице до Обреновачког друма у дужини од око 500 метара.