Представа „Кад неко зазвони“ биће изведена на сцени Културног центра „Чукарица“ у четвртак, 9. марта са почетком у 19,30 часова. Представу је по тексту Андреа Пола Антоана режирао Божидар Ђуровић.

Играју: Анђела Рајић и Никола УгриновићКомад „Кад неко зазвони“, француског писца Андре Пол Антоана, прича је о изненадном сусрету двоје људи, након којег њихови животи више никада неће бити исти. Она говори о човековој слободи и постаља питање: Живимо ли заиста онако како желимо, или смо постали робови сопствених живота?

Сматрате ли да је нормално да једна птица, један лептир, један миш, мрав, имају права да иду куд им се свиди, и кад зажеле, а да ја, човек, и ви, жена, на то немамо право?“

 

Представа је настала као мастер рад тадашњих студената Факултета савремених уметности, Анђеле Рајић и Николе Угриновића, под менторством Божидара Ђуровића, редовног професора, и коменторством доцента Хаџи Ненада Маричића. Премијерно извођење имала је 29. јуна 2018. године, на сцени Раша Плаовић, у Народном позоришту, у Београду.

 

Цена карте: 500,00 динара.