Председница Скупштине Градске општине Чукарица Лидија Јовановић и члан Већа Славиша Шотра примили су данас јуниорску првакињу у кик-боксу Милицу Гачић и том приликом младој спортискињи уручили плакету Градске општине Чукарица.

Милица је недавно, поред досадашњих одличја, освојила и златну медаљу на Светском првенству за јуниоре у кик-боксу које је одржано у Италији, а успех је постигла у конкуренцији такмичара из преко 40 земаља.

Милица већ четири године тренира кик-бокс у чукаричком клубу „Београд“, уз подршку тренера Кристијана Павловића, који је, такође, присуствовао пријему.

Велико нам је задовољство да смо у прилици да уручимо плакету изузетној младој спортискињи и да Чукарица може да се похвали и поноси успесима и наступима наших младих спортиста. Драго нам је да су труд и рад, које је Милица уложила, уродили овако високим пласманом и верујемо да ће то бити и убудуће, када се придружите сениорској конкуренцији“, рекла је, уручујући плакету младој спортискињи, председница Скуппштине Лидија Јовановић.

Овом приликом, члан Већа Славиша Шотра захвалио се Милици и њеном тренеру, додајући да се општина труди да и доделом признања и подршком укаже на успехе и труд наших младих спортиста.

Захваливши се на пријему и плакети, Милица је истакла да јој признање много значи, а да јој постигнути успеси представљају подстрек за постизање високих резултата у сениорској конкуренцији.