Већ традиционално, сваког 30. децембра Удржење „Стари Чукаричани“ прославља Дан општине Чукарица и дочек Нове године. И овог пута сала ресторана „Грб“ је била пуна веселих и распеваних Чукаричана. Међу драгим гостима били су председник Градске општине Чукарица Срђан Коларић и чланица Општинског већа Стана Лукић, који су Удружењу донели торту као дар општине.

Председник Срђан Коларић је поздравио присутне честитајући им предстојеће новогодишње и божићне празнике, као и 111 година од оснивања општине Чукарица.

„Вама не мањка енергије и то се види на сваком кораку, јер сте активно укључени у друштвени живот. Желим да вам се захвалим за све што сте учинили, а посебно бих истакао вашу иницијативу за подизање споменика Матији Бану, великану по којем наше Баново брдо и носи име. Настављамо сарадњу уз обећање да ћемо се као општина трудити да вам треће доба учинимо лепшим и сарджајнијим“, истакао је председник.

Председница Удружења „Стари Чукаричани“ Славица Вилотијевић је казала да ово удружење сваке купује торту за победника томболе, те их је дар општине посебно обрадовао.

„Ове године је цело Удружење „Стари Чукаричани“ добитник, јер нам је торту поклонила Градска општина Чукарица са циљем да нам улепша предстојеће празнике“, рекла је Славица Вилотијевић.