У сарадњи са ЈКП „Градска чистоћа“ наставља се замена старих и поставка нових контејнера на територији ГО Чукарица. Стари, мањи контејнери ће бити замењени са 150 нових џамбо контејнера, запремине 3,2 кубика.

Овом акцијом и поставком џамбо контејнера се доприноси бољој хигијени града јер у овим контејнерима могу да се запреме веће количине отпада, а поклопци су стално затворени што помаже додатном чувању околине од разних животиња које умеју смеће да разбацају. Иначе поклопац код џамбо контејнера се отвара помоћу ножне папуче што суграђанима додатно олакшава њихово коришћење.

Помоћници председника ГО Чукарица Никола Аритоновић и Јовица Гостојић обишли су раднике ЈКП „Градска чистоћа“ који ће током дана извршити замену старих контејнера у насељу Жарково и Церак.

Нове контејнере добили су станари улица: Аце Јоксимовић, Ратка Митровића, Спасовданска, Јабланичка, Трговачка угао Солунских бораца, Трговачка угао Шавничке, Кедрова, Платана, Липе, Црвени храстови, Угао Жарковачке и Петра Лековића, Илије Ђуричића, Поручника Спасића и Машаре и угао Поручника Спасића и Машаре и Бранка Шотре.