Копаоничка улица, у насељу Церак, ових дана добила је нов изглед, јер је завршена реконструкција улице у дужини од 400 метара.

Завршне радове обишли су помоћник председника Градске општине Чукарица Никола Аритоновић и члан Општинског већа Чедомир Совтић, и разговарали са грађанима који су истакли колико им реконструкција улице значи.

Иако представља везу са Ибарском магистралом, Копаоничка улица дуги низ година није реконструисана“, рекао је Никола Аритоновић истакавши да је управо завршена реконструкција обухватила и радове на уређењу коловоза и тротоара, такође у дужини од око 400 метара.

Реч је о радовима вредним око 8,5 милиона динара, а инвестира их ЈП „Путеви Србије“, на предлог и иницијативу општине и захтев грађана.

Чедомир Совтић је подсетио да су радовима нивелисани и шахтови, поправљени сливници и замењени ивичњаци на местима где је било потребно, те је Копаоничка сада добила потпуно нов изглед. Члан Већа је додао да су у току и радови у Здравка Јовановића на Белим водама, као и у Страшка Пинџура на Бановом брду, а тренутно се изводе обимни радови на првој фази уређења Авалске улице, једне од жила куцавица насеља Железник.