Почела је реконструкција Комовске улице у насељу Беле воде. Реч је о једној од прометнијих саобраћајница у овом насељу, која пролази поред пијаце и у близини је Основне школе „Мирослав Антић“. Екипе ЈКП „Београд пут“ током наредних дана изводиће радове на уклањању старог асфалта, поправци шахтова, сливника и ивичњака на местима где је потребно, у дужини од 300 метара.

Радове су обишли помоћник председника Градске општине Чукарица Никола Аритоновић и члан Већа Чедомир Совтића.

Ово је још једна саобраћајница коју уређујемо у насељу Беле воде. Претходно је реконструисана Улица Лепосаве Михајловић, као и Улица Крсте Сретеновића“, рекао је помоћник председника Никола Аритоновић и најавио да ускоро треба да почну радови на уређењу Улице Здравка Јовановића, од раскрснице са Улицом белог врела до Улице Буда Томовића, такође у овом насељу

Инвеститор радова је ЈП „Путеви Београда“, а вредност је око четири милиона динара.

Члан Већа Чедомир Совтић је подсетио да се, тренутно, поред Комовске улице, радови изводе и у Петефијевој на Цераку, Илије Чалића у Железнику, као и у Улици Стојана Симића у насељу Сремчица.

Летњи период користимо да уредимо што више улица широм Чукарице, а ускоро нас очекује почетак радова на уређењу појединих улица на Бановом брду, Железнику, Сремчици, Цераку, Белим водама, као и у осталим деловима Чуакрице“, рекао је Чедомир Совтић.