Представа „Авантуре Маше и Меде“ говори о најискренијем пријатељству девојчице Маше и Меде, и њиховој спремности да у свој дом и своје срце приме и нове пријатеље и помогну им.

Маша и Меда, два другара стара, заједно живе и заједно свуда иду. Машини несташлуци брину Меду и зато иако је помало лењ у сваку авантуру са њом иде. У паркићу близу куће су овог пролећа нашли ласту са повређеним крилом, брижна Маша је убедила Меду да узму ласту, залече јој крило и назову је Чеда. Чеда је постао трећи члан њихове породице, трећи другар. Дошла је јесен, Чеда је данима покушавао Маши нешто да каже али некако није могао. Једне вечери Маша је одвела Чеду у постељу, пољубила Меду и отишла у кревет као и обично. Ујутро кад је пошла да пробуди Чеду угледала је празан креветац. Шта све Меда није покушао да је орасположи. У разне авантуре је водио Машу али узалуд, све док нису наишли на чудесног Страшка.

Како је Страшко помогао Маши и Меди сазнаћете уколико дођете на представу која је на репертоару Дечије сцене Културног центра „Чукарица“ у суботу, 7. марта у 12 часова.

Текст и режију потписује Оливера Викторовић, а у представи играју: Марко Милошевић, Бојана Ђурашковић и Оливера Викторовић.

Цена карте је 300,00 динара.