Председник општине Чукарица Срђан Коларић примио је данас делегацију Удружења пензионисаних подофицира Србије. Чланови делегације, председник Удружења Цвијетин Иванковић, потпредседник Бранислав Јевтић и секретар Мате Жељко, уручили су овом приликом председнику општине Повељу, као израз захвалности Удружења за досадашњу подршку и сарадњу са општином Чукарица. Они су, у разговору са председником општине посебно истакли значај простора које је општина уступила на коришћење овом удружењу, а у коме се редовно окупљају и активно раде чланови са територије Чукарице и Раковице.

У разгоовру са члановима Удружења председник Коларић је истакао да се општина труди да подржи рад чукаричких удружења и посебно изразио спремност да омогући подршку удружењима бораца и ветерана, који су се борили за своју отаџбину.

Такође, општина је простор некаадашње Месне заједнице Виногради, претходно и реновирала тако да Удружење има квалитене услове за рад. Недавно су у том простору организоване и школе рачунара и шах турнири за чланове.