Gradska opština Čukarica
Odštampajte stranu Pošaljite prijatelju

IMG_7562016042014Uskršnji koncert ansambla ''Ima dana''

Udruženje starosedelaca Čukarice ''Stari Čukaričanin'' i ansambl ''Ima dana'' kluba za starija lica Čukarica 1 organizovali su i ove godine tradicionalni Uskršnji koncert, kojem je ispred Opštine Čukarica prisustvovala Helena Radovanović, pomoćnik predsednika.

[cela vest]
 
Odštampajte stranu Pošaljite prijatelju

nasIMG_7114mOdržana 14. sednica Skupštine Gradske opštine Čukarica

Sednica Skupštine Gradske opštine Čukarica, 14. po redu održana je u četvrtak, 10. aprila.
Ovo je prva sednica koja je održana u novom sazivu, nakon što je formirana većina na čelu sa  Srpskom naprednom strankom. Sednici su prisustvovali predsednik Opštine Srđan Kolarić i zamenik predsednika Uroš Janković kao i članovi Veća Opštine.

[cela vest]
 
Odštampajte stranu Pošaljite prijatelju

IMG_8357114042014Najlepše oslikano uskršnje jaje

Mališani iz čukaričkih osnovnih škola i ove godine, uz puno mašte, kreativnosti i ljubavi oslikali su uskršnja jaja. Najlepša , po izboru stručnog žirija biće izložena na tradicionalnoj izložbi „Najlepše oslikano uskršnje jaje" koja će biti otvorena u sredu, 16. aprila u 12.00 časova u holu Gradske opštine Čukarica.

[cela vest]
 
Odštampajte stranu Pošaljite prijatelju
cukarica-velikigrb1

Javni konkurs za sufinansiranje programa, projekata i manifestacija u oblasti sporta

Gradska opština Čukarica raspisuje javni konkurs za sufinansiranje programa, projekata i manifestacija u oblasti sporta iz budžeta Gradske opštine Čukarica za period privremenog finansiranja januar-jun 2014. godine.

Konkursnu dokumentaciju možete preuzeti ovde .

 
Odštampajte stranu Pošaljite prijatelju

DSC03775015042014Prvo mesto za žensku odbojkašku ekipu GO Čukarica

Ženska odbojkaška ekipa Uprave Gradske opštine Čukarica osvojila je prvo mesto na upravo završenom takmičenju Biznis lige u odbojci za žene. Čukarička ekipa je bila najuspešnija među sedam ekipa koje su učestvovale, a trijumfovala je u jučerašnjoj finalnoj utakmici pobedivši drugoplasiranu ekipu Stevčević kompani rezultatom 2:0.

[cela vest]
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 9