Gradska opština Čukarica
Odštampajte stranu Pošaljite prijatelju

“Oaza za mlade“ na UmciOtvorena "Oaza za mlade" na Umci

Kancelarija za mlade Gradske opštine Čukarica i Centar za razvoj ideja, uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta uspešno su realizovali projekat „Oaza za mlade" i time je na teritoriji opštine Čukarica svečano otvoren prvi klub za mlade na Umci.

[cela vest]
 
Odštampajte stranu Pošaljite prijatelju

grbovi_ital_cuka2015Saradnja regije Bazilikata iz Italije sa Gradskom opštinom Čukarica

Prvi partnerski susret italijanske regije Bazilikata sa Gradskom opštinom Čukarica , u okviru učešća u strategiji makro-regije Jadransko i Jonsko more održaće se u ponedeljak, 26. januara 2015. godine u Gradskoj opštini Čukarica sa početkom u 9.00 časova.

[cela vest]
 
Odštampajte stranu Pošaljite prijatelju

kzm_logo2014vPrijavite se za stručnu praksu u opštini Čukarica

Prva generacija praktikanata je uspešno završila svoju praksu u GO Čukarica i praksu ocenila sa prosečnom ocenom 4,88 (na skali od 1-5). Centar za razvoj ideja u saradnji sa Kancelarijom za mlade Čukarica i opštinom Čukarica vas pozivaju da se prijavite za drugu generaciju praktikanata u Gradskoj opštini Čukarica.

[cela vest]
 
Odštampajte stranu Pošaljite prijatelju

cukarica-velikigrb1Javni poziv  za dodelu pomoći u građevinskom materijalu interno raseljenim licima sa teritorije GO Čukarica

Predmet Javnog poziva je dodela paketa građevinskog materijala u minimalnom iznosu od 150.00,00 dinara i maksimalnom  iznosu od 550.000,00 dinara, za porodice interno raseljenih lica koje imaju započeti stambeni objekat, na teritoriji GO Čukarica.

[cela vest]
 
Odštampajte stranu Pošaljite prijatelju

_MG_1089mEvropeizacija srpskog društva: Šta mogu da učinim za svoju opštinu u procesu pristupanja EU

''Šta mogu da učinim za svoju opštinu u procesu pristupanja EU'', naziv je konferencije koja je održana u sali Gradske opštine Čukarica, u organizaciji Odbora za evropske integracije Narodne skupštine Republike Srbije i Fondacije Konrad Adenauer.

[cela vest]
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 4