Gradska opština Čukarica
Odštampajte stranu Pošaljite prijatelju

Plakat_HIV_mTribina: Obeležavanje svetskog dana borbe protiv SIDE

Gradska opština Čukarica i Kancelarija za mlade opštine Čukarica organizuju  edukativnu tribinu povodom obeležavanja Svetskog dana borbe protiv SIDE. Predavači su dr Slađana Tomić, lekar opšte prakse i dr David Vasiljević, specijalista ginekolog.

[cela vest]
 
Odštampajte stranu Pošaljite prijatelju

Završena druga faza asfaltiranja na UmciZavršena druga faza asfaltiranja na Umci

Na Umci je završeno asfaltiranje ulica Radovana Todorovića I i II deo u ukupnoj dužini od 500 metara. U prvoj fazi je asfaltirano 250 metara, a sada je kompletno urađen taj potez.

[cela vest]
 
Odštampajte stranu Pošaljite prijatelju

Građani Rušnja konačno dobili autobusko stajališteGrađani Rušnja konačno dobili autobusko stajalište

Poštujući predlog građana, opština Čukarica,  u saradnji sa Sekretarijatom za saobraćaj postavila je  autobusko stajalište u Rušnju preko kojeg su usmerene međugradske autobuske linije za Barajevo, Stepojevac, Lazarevac kao i linija 534 koja saobraća na relaciji Cerak-Ripanj.

[cela vest]
 
Odštampajte stranu Pošaljite prijatelju

opstina-odozgo1Poziv sportistima i klubovima sa Čukarice

Predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić prirediće prijem i dodelu plaketa za sve sportiste i klubove sa Čukarice koji su u 2015. godini osvojili jedno od tri odličja na evropskom prvenstvu, svetskom prvenstvu i olimpijadi.

[cela vest]
 
Odštampajte stranu Pošaljite prijatelju

Nastavak projekta „Vrtići bez granica 2" na ČukariciNastavak projekta „Vrtići bez granica 2" na Čukarici

Predškolska ustanova Čukarica,uz podršku opštine Čukarica, od septembra 2014. godine uključena je u  projekat „Vrtići bez granica 2". Ovaj projekat realizuju UNICEF i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u saradnji sa Centrom za interaktivnu pedagogiju, a na ovaj način se sprovodi do marta iduće godine.

[cela vest]
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 9